Savukaasusuodatus

Uutuus: CT-kuitusuodatinsarja kiinteän polttoaineen lämpövoimaloille.

Pajarinki Oy on kehittänyt uudet PIPO-vaatimukset täyttävän suodatinsarjan lämpöteholuokissa 1-15 MW. Sarja koostuu kuudesta pääkoosta, joita mitoitetaan tarkemmin asiakastarpeen mukaisesti. Järjestelmä on teknis- taloudellisesti erittäin kilpailukykyinen sekä sähkösuodatin- että savukaasupesurivaihtoehtojen suhteen.

Sarjan referenssilaitokset ovat olleet tuotantokäytössä jo >25 000 tuntia ja ennakko-odotukset on saavutettu kirkkaasti.

Kehittämistyössä merkittävänä tavoitteena - huippuluokan suodatustehokkuuden ohella - on ollut suodatuksen kustannustehokkuuden parantaminen:

  1. Suodattimen investointimeno on nyt pienempi, koska laitteisto kootaan  ja varustellaan tehtaalla valmiiksi. Kohteella yhdistetään putket, sähköt, dataväylä sekä paineilma ja tuote on valmis toimimaan. Tällä on merkittävä etu myös modernisoitavien voimaloiden kohteissa. 
  2. Suodattimen rakenteessa on yhdistetty samaan perusrakenteeseen peräkkäiset karkea- ja hienosuodatusvaiheet. (Sykloni ja hienosuodatusletkut)
  3.  Ilmanvirtauksen optimoinnilla hienosuodattimen elementtien elinikä on kasvanut samalla kun puhdistustulos on parantunut.
  4. Suodattimen sisäinen kaasunvirtaus on saatu merkittävästi laminaarisemmaksi, jolloin on pystytty vähentämään suodattimen painehäviötä. Tämän seurauksena saadaan säästöä puhaltimen tehontarpeen ja -mitoituksen kautta vuosittaisissa käyttökustannuksissa.

Savukaasusuodatin

 

Savukaasusuodatin-2

Jaa sivu:
WebDesign: Internetsuunnittelu.com